Begravning
Stängt för beställningar här. Ring 038313355 om du vill beställa något.

Kistdekorationer

En personligt utformad dekoration på kistan men blommor eller form som lyfter fram den bortgångnes liv eller personlighet kan göra begravningen ljusare och lättare. Här nedan ser du några exempel på hur det kan se ut. 

Priserna kan variera under året beroende på olika högtider som tex Alla Hjärtans dag gör röda rosor mycket dyrare än övrig tid på året.

 

Sorgbuketter

Sorgbukett är en enklare mindre variant på blomma att använda för att ge en sista hälsning vid en begravning. Den binds som en vanlig bukett och kan fås både liggande och stående på stjälkarna. Pris från 350 kr.

Dekorationer till begravning

Detta alternativ skapas i stickmassa och går att få i flera olika former. Bla Liggande, Hög/stående, stående gjord i en kransforrm.

Dessa kostar från 550 kr. 

Kransar

Dessa kan man få i olika storlekar och givetvis olika färger och blomval. Kransstommen som är av halm binds med cypress eller blad, de kan också vara helt fyllda med blommor, då är oftast stommen i stickmassa. 

Priser här beror alldeles på storlek och blomval, men ca.pris är från 2500 kr för en stor grönklädd krans med en dekoration på.

Krans fylld med blommor från 2000 kr ( strl 31 cm)

Glesfylld krans från 1700 kr (strl 31)

Kransar finns att få i 31 cm, 38 cm, 43 cm och 50 cm

Hjärtan och andra formbinderier

Kärlekens symbol är givetvis vacker att använda till ett sista farväl.

Finns att få i flera olika storlekar och både fyllda och öppna

Pris beror på storlek och blomval

Storlekar finns i 18cm, 25 cm, 31cm, 43 cm